Ukategorisert

De største partiene har bommet med nominasjoner av kandidater foran valg 2017

Alle sakene om stortingsrepresentanter så langt denne valgperioden, viser at de største partiene har bommet med nominasjoner av kandidater.

Den siste avsløringen, gjort av Aftenposten, viser at Arbeiderpartiets Hege Haukeland Liadal har laget fiktive reiseregninger, og fått penger for reiser som aldri ble foretatt. Hun er langt fra eneste på Stortinget som har jukset med reiseregninger. I tillegg har det vært flere «sex-saker» om politikere denne valgperioden.

Liberalister vet at politikerne er vanlige personer, uten superkrefter. Derfor ønsker vi et system med mindre makt og ansvar til staten, og mer frihet til enkeltmenneske. Hvorfor skal «kjeltringer» få bestemme over personer som er født eller har kommet til den norske modellen?

Etter den siste avsløringen skal Stortinget nok en gang stramme inn ordningen med reiseregninger.

Mest lest

Arrangementer