Ukategorisert

Får ikke opplyse om gullmedaljene på flaskene

Med en regjering bestående av Høyre, FrP og Venstre er det lov å drømme om en kraftig liberalisering av alkoholpolitikken. Drømmene blir dessverre ikke til virkelighet, først og fremst på grunn av formynderne i KrK.

Silje Hjemdal, stortingsrepresentant for FrP, stiller eldre- og folkehelseministeren et godt spørsmål. Ettersom Åse Michaelsen representerer FrP i regjeringen, har stortingsrepresentanten og statsråden sikkert snakket sammen før det skriftlige spørsmålet ble sendt.

–Vil statsråden vurdere en omlegging av regelverket, slik at norske produsenter får vise at de lager produkter av høy kvalitet? Det er spørsmålet Silje Hjemdal har stilt.

Bakgrunnen for spørsmålet er at Det norske brenneri i Grimstad, fikk fem gullmedaljer i San Fransisco World Spirits Competition. Selskapet har ikke anledning til å opplyse om dette på flaskene, på grunn av den illiberale norske alkoholpolitikken.

I konkurransen i San Fransisco plasserte medlemmene i smakspanelet produktene fra Det norske brenneri i Grimstad, på topp.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv