Ukategorisert

Reklame på reklamefrie dager

Flere av mediebedriftene har strategi for dagene der det er lovlig med reklame i TV og radio, håpløse forbud stortingsflertallet burde avviklet.

I påsken er det forbudt med reklame flere av dagene, forbud som gjør at kommersielle aktører får henvendelser fra ulike interesseorganisasjoner med ferdiginnspilte reklamespotter. Det er forbud mot reklame, men ikke all reklame. Indias Barn er en av organisasjonene som får sendt reklame på radiokanaler på grunn av det norske forbudet.

Ingen av formynderne har kommet med gode forklaringer om hvorfor enkelte dager skal være reklamefrie samtidig som det er reklame for organisasjoner på slike dager. Reklamefritt, men likevel reklame i forbindelse med den norske påsken.

Politikerne bør skrote reklameforbudet. Om det skjer? Nei, ikke med dagens formyndere på Stortinget og i regjeringen.

Mest lest

Arrangementer