Ukategorisert

Snoen kaller prosessen i Høyre-lag for uhørt

Jan Arild Snoen mener i likhet med de fleste andre, at kandidatene på en liste skal forholde seg til vedtatt program. Det har Jan Arild Snoen skrevet i et svar på Twitter.com.

Nordkapp Høyre har avholdt nominasjonsmøte innenfor fristen. Nå har lokallaget startet arbeidet med programmet for neste valgperiode, lenge etter at partiet har nominert kandidatene som stiller til valg.

–Jeg synes det er en uting. Kandidatene skal forholde seg til et vedtatt program, ikke motsatt, melder Snoen på Twitter.com.

I teorien kan Nordkapp Høyre vedta et program alle kommunestyrekandidatene er uenige i. Det kan bli konsekvensen når det er feil rekkefølge i prosessen. Først skulle programmet vært vedtatt, deretter nominasjon av kandidater.

Om Nordkapp Høyre kommer til å vedta et ikke-sosialistisk program mange av kandidatene er uenige i? Nei! Det er et «rødt» høyrelag, uten veldig mange personer som er aktive i forbindelse med nominasjon- og programarbeidet.

Det var Radio Nordkapp som først meldte at programprosessen er i gang i Nordkapp Høyre.

Mest lest

Arrangementer