Ukategorisert

Flyktninger på Facebook og klima på Twitter

Det er forskjell på hvilke emner som debatteres på Facebook, Twitter, Instagram og i tradisjonelle medier.

Valgkampen i Danmark er i gang til folketingsvalget den 5. juni. Det er stor forskjell på tema som diskuteres på de ulike plattformene på nett. Det viser foreløpige data som to forskere i journalistikk ved Roskilde Universitet har samlet inn, ifølge Forskning.no.

Midt i valgkampen har forskere en god oversikt over debattene i Danmark. Flyktningspørsmålet er viktigst på Facebook, klima på Twitter og Instagram. En stor del av befolkningen bruker Facebook, mens Twitter er smalere også i Danmark.

Det er en stund igjen av valgkampene og emnene kan endre seg. Forhåpentligvis blir det flere debatter om Liberalisme og liberale saker i den danske valgkampen.

Mest lest

Arrangementer