Ukategorisert

Spørsmål om bruk av PR- og kommunikasjonsbyrå

Skriftlig spørsmål fra Kjersti Toppe, stortingsrepresentant for Senterpartiet, til helseminister Bent Høie (H).

Toppe er i tråd med det Senterpartiet har signalisert tidligere, skeptisk til bruk av PR- og kommunikasjonsbyrå. Hun mener PR- og kommunikasjonsbransjen får stadig større innflytelse over politikken og den offentlige debatten.

Toppe vil vite om Helse- og omsorgsdepartementet har benyttet tjenester fra PR- og kommunikasjonsbyråer som for eksempel First House siden regjeringen tiltrådte i 2013, hvilke oppdrag har byråene eventuelt utført, og hvor mye penger har departementet brukt på slike tjenester i denne perioden?

Bent Høie har foreløpig ikke besvart spørsmålet fra senterpartirepresentanten.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer