Ukategorisert

Totalitære forslag fra Grønn Ungdom

Tre flyreiser i året, forhåpentligvis tur/retur, og avvikle cruisetrafikken i Norge, er to av flere totalitære forslag fra Grønn Ungdom.

Landsstyret i Grønn Ungdom, ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet De Grønne, hadde møte i helgen. Landsstyret har vedtatt å forby kjøttreklame, avvikle cruisetrafikken i Norge, fase ut norsk oljeproduksjon innen 2030, og opprette en leterefusjonsordning for fornybar energi, ifølge Gronnungdom.no.

Det er sjelden vi ser så totalitære forslag i Norge, forslag som blir avvist i de fleste av partiene. Ulempen med slike forslag og utspill, er at reguleringer avler reguleringer. På sikt kan Grønn Ungdom vri en del av politikken langt til venstre.

I 2011 fremmet Framtiden i våre hender, forslag om reklameforbud på flyreiser.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer