Ukategorisert

Totalitære forslag fra Grønn Ungdom

Tre flyreiser i året, forhåpentligvis tur/retur, og avvikle cruisetrafikken i Norge, er to av flere totalitære forslag fra Grønn Ungdom.

Landsstyret i Grønn Ungdom, ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet De Grønne, hadde møte i helgen. Landsstyret har vedtatt å forby kjøttreklame, avvikle cruisetrafikken i Norge, fase ut norsk oljeproduksjon innen 2030, og opprette en leterefusjonsordning for fornybar energi, ifølge Gronnungdom.no.

Det er sjelden vi ser så totalitære forslag i Norge, forslag som blir avvist i de fleste av partiene. Ulempen med slike forslag og utspill, er at reguleringer avler reguleringer. På sikt kan Grønn Ungdom vri en del av politikken langt til venstre.

I 2011 fremmet Framtiden i våre hender, forslag om reklameforbud på flyreiser.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
  • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
    FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
  • Jeg ønsker null skattJeg ønsker null skatt
    Skatt er urettferdig og aksepteres dessverre fordi det er så vanlig og nødvendig for velferdsstaten.