Ukategorisert

Et samfunn der lommeboka bestemmer?

Det har aldri vært brukt så mye skattefinansierte penger som akkurat nå, og FrP kjemper med nebb og klør mot bompenger. Likevel bruker Jonas Gahr Støre lommebokpoenget.

–Med høyreregjeringen får vi et samfunn der lommeboka bestemmer. Da blir det ikke like muligheter til alle. Arbeiderpartiet går til valg på sterkere fellesskap, og mindre forskjeller mellom folk, er måten Jonas Gahr Støre, leder i Arbeiderpartiet, oppsummerte første del av 2019i en e-post.

Høyre, FrP, Venstre og KrF er for nesten de samme skattefinansierte ordningen som Arbeiderpartiet kjemper for. Noen av regjeringspartiene vil organisere deler av samfunnet annerledes, men det er ikke lommeboka som skal bestemme.

Lommebokpoenget til Jonas Gahr Støre gjør ikke norsk politikk bedre.

Det regjeringspartiene bør gjøre, er å kutte i skattefinansierte budsjett og sette grenser for politikk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer