Ukategorisert

Liberalistene samler inn penger til valgkampen

De andre partiene har konkurransefortrinn på Liberalistene. Først og fremst bruker partiene skattefinansierte penger på å kjøpe oppslutning, men partiene har også betydelig flere ressurser enn liberalistene.

Liberalister som vil utjevne konkurransefortrinnene kan bidra til Liberalistene økonomisk. Det er mulig å vipse penger på 94363, og benytte kontonummer 1503.49.42169.

Noen vil kanskje mene at dette er tigging, men å be om hjelp skal være og er tillatt.

–Dette valget finnes det et parti som vil la deg bestemme mer over ditt eget liv og din egen økonomi. Et alternativ til alle de sosialdemokratiske partiene. Noen som vil la deg leve i fred og frihet uten at du må betale for det. Du kan utgjøre en forskjell og la mange få vite at de kan stemme på seg selv dette valget. Bli med på innsamlingen for Liberalistenes valgkamp 2019, har partileder Arnt Rune Flekstad skrevet på Facebook.com.

Partilederen mener pengestøtten kan være avgjørende for et godt Liberalistene-valg mandag 9. september.

Mest lest

Arrangementer