Ukategorisert

Resultatet er ukontrollert salg av cannabis

Ett av de beste argumentene for å legalisere cannabis, er at myndighetene får kontroll og kan regulere salget.

Liberalister vil ha et så uregulert marked som mulig. Statlig monopol er en dårlig idé også når det gjelder omsetning av cannabis.

Bjørn Røse, tidligere tolldirektør, går i et innlegg på Aftenposten.no til angrep på en liberal politikk.
–Dette fordi forbudsbestemmelsene ikke bare representerer myndighetsutøvelse, men også utgjør en viktig normgrense og dannelsesgrense og viser at staten bryr seg om ungdommen sin og passer på den, har Bjørn Røse skrevet i innlegget.

Bjørn Røse håper cannabis forblir ulovlig og forbudt i Norge, til tross alle ulempene forbudslinjen medfører.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
2 years ago

Fikk sin ettermæle påskrevet i Aftenpostens kommentarfelt. Tidligere Tolldirektør tom for tillit. Kritikk mot Kronikk. Tidligere Tolldirektør Bjørn Røse ertet på seg flere brukerorganisasjoner for sine uttalelser i Aftenposten om et tema han er helt blank på, nemlig cannabis legalisering. Artikkelen lignet mest på en » toller variant av ut datert Actis-propaganda.» Og det var det som skinnte imellom. Men alle disse Actis påstandene har jo gått i mange år og blitt tilbakevist av ny forskning fra alle kanter. Han er ikke mindre freidig enn at han tar med seg noen filosofiske betraktninger om cannabis-liberalerne, derfor får Kronikken en analyse… Read more »

Fra arkivet