Ukategorisert

Mener Liberalistene er Norges eneste opposisjonsparti

Lars Jøran Nordberg, leder i Liberalistene Innlandet, Gjøvik, mener Liberalistene er Norges eneste reelle opposisjonsparti

De som følger med på politikk ser at de største partiene er veldig like. Det er enkelte forskjeller, men likhetene er mye større enn ulikhetene. Partienes alternative statsbudsjett viser at det er nyanser som skiller de største partiene fra regjeringspartiene.

–Liberalistene er det eneste reelle opposisjonspartiet i Norge. De andre partiene viser i praktisk politikk at de ønsker en stadig større stat med mer byråkrati, mer detaljstyring av innbyggerne, og høyere skatte- og avgiftsnivå. Derfor er det naturlig at stadig flere vil stemme på Liberalistene framover. Liberalistene har imidlertid en tøff jobb her i det politisk blodrøde Innlandet, hvor innbyggerne virker å tro at det er stor forskjell på Arbeiderpartiet og Høyre, og at Høyre fører tradisjonell høyrepolitikk. I andre deler av landet hvor befolkningen har høyere utdannelse, gjør vi det imidlertid bedre, har Lars Jøran Nordberg skrevet i et leserinnlegg på oa.no.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv