Ukategorisert

Hvem kan vi stole på i valgkampen?

Norsk Journalistlag, Norsk Presseforbund, Mediebedriftenes Landsforening, Landslaget for lokalaviser, Fagpressen, Norsk Lokalradioforbund og Norsk Redaktørforening samarbeider om et arrangement under Arendalsuka.

I ei tid da selv statlige virksomheter snubler i å skille løgn fra sannhet – hvem skal vi stole på? Hvor stort ansvar har redaktørstyrte medier for desinformasjon og polarisering av samfunnsdebatten? Hva kan vi lære av faktasjekkerne? Og hvordan kan mediene dele kildekritisk kompetanse uten å fremstå som bedrevitere? Det er noen av spørsmålene som blir stilt i DN-teltet under den politiske festivalen.

Sveinung Rotevatn (V), statssekretær i Klima- og miljødepartementet, er en av deltakerne.

Det er kommune- og fylkestingsvalg i Norge mandag 9. september.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

,

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv