Norske industriledere melder om fortsatt økt produksjonsnivå og økt ordretilgang i årets andre kvartal. Den positive utviklingen ventes å fortsette i 3. kvartal, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Hei igjen liberale venner!
Ole og Klaus har hatt litt tekniske utfordringer i denne episoden, Ole mistet dekningen noen ganger, men vi kom oss gjennom, i tillegg måtte vi bytte fra internett til vanlig telefon underveis, håper dere tåler det
Til å begynne med snakker vi om partireklamer, på sosiale medier, og ikke på lineær TV.
Deretter snakker vi om hvor store inntekter som tapes, globalt, av landegrenser og proteksjonisme.
Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.
Følg/kontakt oss her:
liberalaften@gmail.com
https://www.facebook.com/liberalerenpodcast/
https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/
https://twitter.com/LiberalerenP
Rate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!
Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.
Her er en link til å skrive reviews:
https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcast
Les dine daglige nyheter på Liberaleren:
Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:
https://www.liberaleren.no/donasjoner/
VIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172
Liberaleren TV:
https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA
Liberal hilsning fra Klaus og Ole!
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tegninger
Sneglefart!
-
Trump vant valget!
22. januar 2021 -
En annerledes jul
24. desember 2020
Verdt å lese fra Liberalerens arkiv
Til glede for nye lesere
Denne artikkelen skrev redaktøren for 10 år siden i forbindelse med Liberalerens 10-års jubileum.Keynes versus keynesianerne
John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.Fritt kjøtt!
Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?