Ukategorisert

Vil fjerne arbeidsgiveravgiften for lærlinger

Arbeidsgiveravgiften, skatt på arbeid og utdanning, er umoralsk. FpU vil ha skatten bedrifter betaler for ungdommer som valgkampsak.

–Å fjerne arbeidsgiveravgiften på lærlinger vil gjøre det mer attraktivt for bedrifter å ansette de. Alle må ha mulighet til å fullføre utdannelsen sin, da trenger vi flere bedrifter som ansetter lærlinger. Det melder FpU på Facebook.com.

Arbeidsgiveravgiften er en sak for Stortinget, men all fokus på redusert skatt er god fokus. Argumentet med utdanning er godt!

Lokalpolitikere, både FrP-politikere og andre, kan bli flinkere til å fremme forslag om flere lærlinger i kommunene. Mange kommuner har få lærlinger satt opp mot alle tjenestene som er i regi av skattefinansierte enheter.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Nordmenn minst liberalistiske på to tiårNordmenn minst liberalistiske på to tiår
    Høyresiden må ta hovedansvaret for at nordmenn er blitt mer positive til statlig innblanding og reguleringer og mer negative til privatisering.
  • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
    Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.
  • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
    FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.