Ukategorisert

Vil fjerne arbeidsgiveravgiften for lærlinger

Arbeidsgiveravgiften, skatt på arbeid og utdanning, er umoralsk. FpU vil ha skatten bedrifter betaler for ungdommer som valgkampsak.

–Å fjerne arbeidsgiveravgiften på lærlinger vil gjøre det mer attraktivt for bedrifter å ansette de. Alle må ha mulighet til å fullføre utdannelsen sin, da trenger vi flere bedrifter som ansetter lærlinger. Det melder FpU på Facebook.com.

Arbeidsgiveravgiften er en sak for Stortinget, men all fokus på redusert skatt er god fokus. Argumentet med utdanning er godt!

Lokalpolitikere, både FrP-politikere og andre, kan bli flinkere til å fremme forslag om flere lærlinger i kommunene. Mange kommuner har få lærlinger satt opp mot alle tjenestene som er i regi av skattefinansierte enheter.

Mest lest

Arrangementer