Ukategorisert

Liberalistene vil ikke bruke skattefinansierte penger på fredede bygg

Synes du det er deilig med politikere som sier klart og tydelig nei til skattefinansiert forbruk? Liberalister gjør det, eller bør gjøre det!

–Fredning av bygninger er noe Liberalistene mener er en uting. Vi vil ikke bruke skattepenger på en eneste fredet bygning, og vi ønsker å overlate det økonomiske ansvaret for eksisterende fredede bygninger til sivile. Det har Petter Holone, leder for Liberalistene Bærum, skrevet i et leserinnlegg på Budstikka.no.

–Allerede er skatter og avgifter astronomiske. Du betaler mer til det offentlige enn du får selv når du jobber. En person med 500.000 kroner i inntekt og vanlig forbruk ender opp med å betale litt over 50 prosent i skatter og avgifter, ifølge Dine Penger, har Petter Holone skrevet i leserinnlegget.

Liberalistene-lederen i Bærum mener det er på tide vi aksepterer individuelle valg og forskjeller. Alle er like mye verdt og skal ha samme muligheter. Utfallet skal ikke bli likt, ifølge Petter Holone.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • 1981: Skiftet som forandret Norge1981: Skiftet som forandret Norge
    Willochregjeringen forandret Norge.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Norske tilstanderNorske tilstander
    På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.