Ukategorisert

Liberalistene vil ikke bruke skattefinansierte penger på fredede bygg

Synes du det er deilig med politikere som sier klart og tydelig nei til skattefinansiert forbruk? Liberalister gjør det, eller bør gjøre det!

–Fredning av bygninger er noe Liberalistene mener er en uting. Vi vil ikke bruke skattepenger på en eneste fredet bygning, og vi ønsker å overlate det økonomiske ansvaret for eksisterende fredede bygninger til sivile. Det har Petter Holone, leder for Liberalistene Bærum, skrevet i et leserinnlegg på Budstikka.no.

–Allerede er skatter og avgifter astronomiske. Du betaler mer til det offentlige enn du får selv når du jobber. En person med 500.000 kroner i inntekt og vanlig forbruk ender opp med å betale litt over 50 prosent i skatter og avgifter, ifølge Dine Penger, har Petter Holone skrevet i leserinnlegget.

Liberalistene-lederen i Bærum mener det er på tide vi aksepterer individuelle valg og forskjeller. Alle er like mye verdt og skal ha samme muligheter. Utfallet skal ikke bli likt, ifølge Petter Holone.

0 0 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra arkivet