Ukategorisert

Forhåndsstemmegivningen starter

Fra mandag 12. september kan du forhåndsstemme til valg 2019. Stem på liberale parti og liberale kandidater.

Perioden med forhåndsstemmegivning pågår til fredag 6. september.

I forhåndsstemmeperioden kan alle velgere stemme ved alle tilgjengelige valglokalene i hele landet. Det betyr at selv om du hører hjemme i Måløy, så kan du avgi din stemme i Bergen eller i hvilken som helst annen kommune. Dette er ikke mulig hvis du skal stemme på selve valgdagen.

Ved valg i Norge er det kommunene som tar imot forhåndsstemmer. De fastsetter også hvor stemmelokalene skal være og åpningstidene på disse. Åpningstider og antall stemmelokaler varierer derfor fra kommune til kommune i forhåndsstemmeperioden. Alle kommunene er lovpålagt å ta imot forhåndsstemmer på helse- og sosialinstitusjoner.

Godt valg!

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer