Ukategorisert

Valgkamp for skattefinansierte penger

Det er valgkamp når statsråder reiser ekstra mye. I høst besøker regjeringsmedlemmene stoler deler av Norge.

Kalenderen til utvalgte statsråder viser at landbruks- og matministeren åpner Tomatfestivalen på Finnøy. Næringsministeren skal til Alta og besøker Grieg Seafood. Kunnskaps- og integreringsministeren reiser til Grimstad og Lillesand denne uken.

Det er mange fordeler med at politikere reiser rundt og møter folk, men ulempene er mer politikk på flere av områdene. Staten blir større og Norge finansierer blant annet den store staten med en oljedopet økonomi. Regjeringen til Erna Solberg har ikke snudd den negative utviklingen.

Foran et lokalvalg bør lokale kandidater og lokalpolitikk være i sentrum.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer