Notiser

Bill Clinton – en nasjonal affære

Serien «Bill Clinton – en nasjonal affære», en serie med syv episoder, er det mulig å se på NRK.no.

NRK har sendt reklame for serien. Det er naturlig ettersom dette kan være virkelighetens House of Cards. Sex, løgn og lydbånd satte Clintons presidentskap på spill. Han var amerikansk president i to valgperioder.

«Bill Clinton – en nasjonal affære», en serie det er verdt å se. Mye fra serien er kjent stoff, men serien viser også at Monica Lewinsky er en god historie-forteller.

Én av de gode grunnene til å være liberalist, er at liberalister skjønner at politikerne er helt vanlige mennesker med de svakhetene og styrkene vi har. Ingen gode grunner til at politikere skal leke «supermenn» og bestemme over andre mennesker. I Norge bestemmer politikere mye over innbyggerne!

Mest lest

Arrangementer