Notiser

Valg er en nasjonal dugnad

Mange mennesker i Norge tilknyttet de politiske partiene har lagt ned enormt med innsats for at du skal stemme på mandag.

Det er mange ulemper med demokratiet; fra politikere som bruker skattefinansierte budsjett til å kjøpe oppslutning, til de nasjonale partilederdebattene i en lokal valgkamp. Glem alle ulempene! Valgkampen og valget er en nasjonal dugnad der tusenvis av mennesker bidrar.

Debatt, stand og husbesøk, er noen av tiltakene partiene gjennomfører. I forkant av dette har det vært skolering av kandidater og tillitsmenn. Mennesker tar seg fri fra jobb og studier for å bidra. Valget i Norge er en nasjonal dugnadsfest!

Takk for at du bidrar, helt uavhengig av hvilket parti du jobber for!

Tags:

,

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami