Nyheter

Liberaleren podcast

Liberal Aften podcast endrer navn til Liberaleren podcast og blir endel av Liberaleren. Det er fortsatt Klaus Jakobsen og Ole T. Hoelseth som skal lage episodene. De beholder full redaksjonell frihet.

Her er første episode etter skiftet:

Ved siden av å snakke om Liberaleren podcast, kommer de inn på flere saker i dagens episode. De nye planene for inkassolovgivning blir diskutert. De har noen egne forslag til nye løsninger på inkasso og straffer rundt dette. I tillegg er de litt innom Donald Trump og hans fredsplan for Midtøsten.

Den nye logoen

Ole har lenge vært med i redaksjonen til Liberaleren og Klaus er nå også blitt redaksjonsmedlem. Dette vil heve nivået på Liberaleren og vil nok gi Klaus og Ole innspill som gjør podcasten deres enda bedre.

Ved siden av å kunne høre episodene på Liberaleren.no, finner du alle episodene her med mulighet for å lytte på podcasten direkte.

Vi er veldig glade for at podcasten nå er en del av Liberaleren. Jeg var tidligere i år på besøk hos Klaus og Ole i Sandefjord og da spilte vi inn tre episoder. Du kan lytte til dem her:

Mest lest

Arrangementer