Ukategorisert

Siv Jensen er ukens sosialistdust ifølge podcast!

I episode 35 av Liberaleren Podcast hisser Ole T. Hoelseth seg opp over ukens sosialistdust, som denne uken ifølge ham selv er Siv Jensen! Jensen er intervjuet i Nettavisen, og ifølge Ole var hennes respons typisk ala Arbeiderpartiets glansdager. Siden innspillingen har redaksjonen gått med mye innesperret aggresjon, men det loves sinnemestringskurs rett rundt hjørnet.

I tillegg til dette er Klaus Jakobsen og Ole innom alle de 20 millionene som regjeringen til nå har måttet kastet etter avdankede ministere i etterlønn. Nå som FrP har gått ut av regjeringen vil vel beløpet galoppere videre. I tillegg har de et helt nytt segment, hvor de hyller frem ukens skribent hos Liberaleren. Lytt til denne spennende episoden du og!

Mest lest

Arrangementer