Nyheter

Liberalistene vil ha kraftigere koronapakke

Liberalistene mener regjeringens koronapakke er for svak og vil ha kraftigere lut: Partiet foreslår bortfall av arbeidsgiveravgift i ett år.
I dag betaler norske private bedrifter ca 128 milliarder kroner i arbeidsgiveravgift hvert år for å få lov til å ansette 1,85 millioner arbeidstakere.

– I stedet for å diskutere subsidier og støtteordninger, som nødvendigvis vil kreve byråkratiske ordninger og omfattende kostnader i seg selv, burde vi se hvilke hindre som i dag kan tas bort i en slik kriseperiode, forklarer Liberalistenes partileder Arnt Rune Flekstad.

Arnt Rune Flekstad. Foto: Liberalistene.

– Det er allerede en bred politisk enighet om at redusert arbeidsgiveravgift øker mulighetene for ansettelser og opprettholdelse av drift, noe vi ser i argumentasjonen om opprettelsen av ingen eller redusert avgift i blant annet Finnmark. Dette er noe vi kan implementere raskt og effektivt og som vil kunne gi en konkret og forutsigbar støtte til dagens næringsliv og arbeidstakere i hele landet, slik at vi slipper å se en helsekrise bli en ny økonomisk krise, avslutter han.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra arkivet

 • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
  Max Eastman endte opp som markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Norge som føderal republikk?Norge som føderal republikk?
  Norge er et parlamentarisk demokrati, men dét var ikke hva grunnlovsfedrene så for seg.
 • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
  Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
 • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
  I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?