Nyheter

Ønsker du penger for den politiske hobbyen din?

Er du en initiativrik og strukturert altmuligmann? Da er kanskje denne jobben noe for deg. Unge Venstre har nemlig utlyst en stilling som organisasjonssekretær.

Unge Venstre melder at jobben er en full stilling etter statens lønnstrinn 19. Den går ut på en rekke ulike oppgaver: Alt fra å følge opp lokal- og fylkeslag, oppdatere medlemsregister og håndtere frifondsøknader og rapporter. Du vil jobbe tett på ledelsen og vil være en sentral aktør i å organisere sommerleir, landsmøte og landsstyremøter.

– Vi kan tilby et aktivt arbeidsmiljø, fleksible arbeidstider, samt spennende og utviklende arbeidsoppgaver, skriver det liberale ungdomspartiet.

Kort sagt går arbeidet ut på daglig drift og utvikling av Unge Venstre. Erfaring med ungdomsorganisasjoner og kompetanse innen grafisk design er svært positivt, men ikke et krav.

Søknadsfrist er 26. april. Arbeidssted er Unge Venstres lokaler på Venstres Hus i Oslo. Oppstart er i august 2020 eller etter nærmere avtale. Mer informasjon finner du på Unge Venstre nettside, eller ved å kontakte organisasjonens generalsekreæt Linn Skyum (linn.skyum@venstre.no.)

Vi håper selvsagt mange frihetsmotiverte liberale – ikke lekeliberale – søker på stillingen!

Mest lest

Arrangementer