Debatt

1. mai uten arbeidere?

1. mai er arbeideren sin dag der arbeideren ikke er invitert. Dagen er for lengst overtatt av sosialismens velstående eliteklasse. De bruker denne dagen for politisk propaganda hvor “arbeiderklassen” brukes til å fremme stort sett andre formål.

Dette er noe de fleste lett kan se med bannere som ikke engang har noe med arbeiderpolitikk å gjøre. Det er blitt og er en dag for en radikal og progressiv form for sosialisme. Dette er en farlig ideologi som i ekstreme utfoldelser uten motstemmer skaper tyranniske land med fattigdom og nød som Sovjetunionen, Nord Korea, Kina og Venezuela.

Som arbeider selv blir min 1. mai feiret med å jobbe i hagen, ettersom liberalister med frihetsorienterte bannere ikke er velkommen til denne festen. Nokså ekskluderende med andre ord.

Jeg mener vi som er frihetsorienterte i Norge vi burde heller feiret 8. mai, og kalt den for fred og frihetsdagen!

En dag for alle til å feire den friheten vi har i Norge til å uttale oss, mene noe og diskutere uten å bli forfulgt eller satt i fengsel. I motsetning til hva flere land som har sterke sosialistiske ideologiske bånd gjør.

Hilsen arbeider, liberalist og frihetselsker

4 1 vurdering
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
  • Vil du bli diktator?Vil du bli diktator?
    Historiker Frank Dikötter har skrevet en interessant bok med åtte kortbiografier om diktatorer.
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
    Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.