Debatt

1. mai uten arbeidere?

1. mai er arbeideren sin dag der arbeideren ikke er invitert. Dagen er for lengst overtatt av sosialismens velstående eliteklasse. De bruker denne dagen for politisk propaganda hvor «arbeiderklassen” brukes til å fremme stort sett andre formål.

Dette er noe de fleste lett kan se med bannere som ikke engang har noe med arbeiderpolitikk å gjøre. Det er blitt og er en dag for en radikal og progressiv form for sosialisme. Dette er en farlig ideologi som i ekstreme utfoldelser uten motstemmer skaper tyranniske land med fattigdom og nød som Sovjetunionen, Nord Korea, Kina og Venezuela.

Som arbeider selv blir min 1. mai feiret med å jobbe i hagen, ettersom liberalister med frihetsorienterte bannere ikke er velkommen til denne festen. Nokså ekskluderende med andre ord.

Jeg mener vi som er frihetsorienterte i Norge vi burde heller feiret 8. mai, og kalt den for fred og frihetsdagen!

En dag for alle til å feire den friheten vi har i Norge til å uttale oss, mene noe og diskutere uten å bli forfulgt eller satt i fengsel. I motsetning til hva flere land som har sterke sosialistiske ideologiske bånd gjør.

Hilsen arbeider, liberalist og frihetselsker

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer