Debatt

Kapitalismen vil reise oss etter koronatiden

Diskusjonen om tvangsnedstengingen av mange bedrifter, hytteforbud og skolestenging var riktig eller ikke, skal vi hoppe over i dag. Spørsmålet er hva skal til for å reise oss igjen når koronatiden er over?

Svarer står i overskriften. Vi må la kapitalismen få friere tøyler til skape fremgang og vekst. Vi må la kreative og arbeidsomme mennesker få friheten til å utvikle sine ideer.

Staten må gjøre det lettere å være gründer og med det lettere å skape jobber. Derfor må vi fjerne arbeidsgiveravgiften, forenkle momssystemet og ikke minst kutte byråkratiet og reguleringer.

For som kjent hvis vi skatter noe, så får vi mindre av det. Hvis vi ikke skatter noe eller skatter det mindre, får vi mer av det. Vi ønsker mer jobber, mer investeringer og et bedre næringsliv.

Det er viktig at norsk næringsliv får frihet til å vokse, frihet til å utvikle seg og frihet til skape verdier. Da blir vi alle mer velstående.

Et fritt og åpent markedet vil reise oss etter koronatiden.

2.3 3 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Jeg tok en million fra de fattigeJeg tok en million fra de fattige
    Gjennom å låne og investere er det mulig å tjene gode penger, på bekostning av fellesskapet.
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.