Ukategorisert

Kan fri innvandring være en vinnersak?

I episode 113 av Liberaleren Podcast diskuterer Ole T. Hoelseth og Klaus Jakobsen blant annet om fri innvandring kan være en større vinnersak enn folk tror? F.eks for et lite parti som Liberalistene kan dette gi stort nasjonalt utslag.

#251 Politifolk i fokus, på vondt og godt! Liberaleren Podcast

Hei igjen liberale venner!Ole og Klaus er igjen i podcastbua, og de er innom mange temaer:-Helt siden 2014 har politiet registrert narkotikadebattant Hege Grostads aktiviteter og meninger på internett.-I et åpent brev krever flere hundre politimenn i Østerrike at det blir slutt på tvangsvaksinering, de truer med å slutte i jobben.-Litt vaksineprat da Klaus har fått brosjyre i posten.-Leieprisene økte dramatisk i fjerde kvartal 2021.-Regjeringen vil lovfeste retten til heltidsjobb.-Norge hadde ny eksportrekord i 2021.-Oljeprisen suser oppover igjen.-Kan vi få mer ut av vannkrafta vår i Norge?-Erna Solberg stiller igjen som leder i Høyre.-SV-politiker fikk stor stortingsleilighet fordi hun ikke ville bo alene, mens tre venninner bodde gratis i stortingsboligen.Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/ Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/ Finn mer:https://www.podpage.com/liberaleren-podcastVIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA Liberal hilsning fra Klaus og Ole!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 1. #251 Politifolk i fokus, på vondt og godt!
 2. #250 Fremtiden er vegansk, i følge Ole og Sir Paul McCartney.
 3. #249 Det grønne skiftet vil ha enorme kostnader
 4. #248 Dieselbilen stadig mer populær!
 5. #247 Hva tenker liberalister om strømstøtte?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra arkivet

 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Jeg tok en million fra de fattigeJeg tok en million fra de fattige
  Gjennom å låne og investere er det mulig å tjene gode penger, på bekostning av fellesskapet.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
  Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?
 • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
  Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
 • Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?Hvorfor skal du bry deg om kvinnedagen?
  Det blir mindre undertrykkelse i verden når kvinner har de samme individuelle rettigheter som menn.