Magasin

Liberalerens valgservice

De liberale idéene står på mange måter sterkt i vårt samfunn. De fleste politiske partiene har innslag av liberalt tankegods, selv om de også har innslag av andre verdier. I varierende grad! De er imidlertid liberale på ulike måter og med svært ulikt fokus. For Liberaleren er det viktig med en åpen politisk samtale der man forsøker å tolke mennesker i beste mening.

Nå som valget er rett rundt hjørnet, har vi invitert mennesker fra ulike politiske partier til å skrive om hvorfor du som vår leser bør stemme på akkurat deres parti. I invitasjonen skrev vi blant annet dette:

«Liberalerens lesere er verdiliberale og fremtidsoptimistiske. De tror på liten offentlig sektor, markedsbaserte løsninger, innvandring og frihandel. Fortell hvorfor Liberalerens lesere skal stemme på ditt parti«

Vi har fått svar 7 partier. Klikk på partinavnet for å lese det som de har skrevet:

Vi har også skrevet om de to verste partiene Demokratene og Partiet De Kristne som du uansett ikke bør vurdere å stemme på!

Redaksjonen har vurdert positive og negative sider ved de 9 stortingspartiene.

God lesning og godt valg.

Mest lest

Arrangementer