Magasin

Oppklarende podcast om strøm

Liberaleren Podcast har i episode 225 besøk av Senioranalytiker Pål Moen. Verter Klaus Jakobsen og Ole T. Hoelseth har med forvirring sett på den pågående debatten rundt strøm og ikke minst priser på strøm, og ønsket derfor en god og oppklarende podcast på temaet med Moen. Dette ble den lengste podcasten til Liberaleren Podcast så langt, og vi håper også andre enn Ole og Klaus finner oppklaring i denne episoden.

Vi håper de viktigste spørsmål er stilt i podcasten, men ta gjerne kontakt om det er mer spesifikke spørsmål som ønskes besvart. Fakta og myter kan ofte være vanskelig å skille i denne sektoren, vi håper likevel det meste er dekket i denne podden.

Episoden finnes selvsagt i de fleste podcast apper, på forsiden av Liberaleren og ikke minst her:

https://www.podpage.com/liberaleren-podcast/225-senioranalytiker-pal-moen-om-strmpolitikk/

Mest lest

Arrangementer