Nyheter

Liberalistene mister nestleder

Politisk nestleder Roald Ribe har trukket seg fra alle verv og meldt seg ut av partiet Liberalistene. På spørsmål fra Liberaleren henviser Ribe til utmeldingsbrevet han har stilet til sentralstyret, tillitsvalgte og øvrige medlemmer i partiet. Brevet er fra i kveld av tilgjengelig for medlemmer i partiets interne fora.

I brevet gir Ribe uttrykk for at han han fortsatt står inne for partiets formål og prinsipper, men av mer personlige årsaker ikke lenger er motivert for å fortsette. Detaljene i begrunnelsen er forbeholdt Liberalistenes medlemmer, og vi vil derfor ikke videreformidle mer av innholdet fra brevet direkte.

Roald Ribe med Per Sandberg etter at de ble valgt som Liberalistene Oslos toppkandidater til stortingsvalget 2021

Partileder Ronny Skjæveland kommenterer utmeldingen med beklagelse overfor Liberaleren:

Jeg synes det er sterkt beklagelig at Roald har valgt å ikke bare si fra seg sine verv, og legge ned arbeidet, men også si opp sitt medlemsskap. Roald har vært en enorm ressurs for partiet og har bidratt sterkt til å bygge fundamentet som skal få partiet fremover. Jeg kommer til å savne ham som støttespiller og ressurs.

Jeg mener Roald tar feil om at enkeltmedlemmer har vært ute etter å ødelegge for ham, men jeg har stor respekt for hans opplevelse, og håper hans handlinger nå kan bidra til at folk går i seg selv og tenker over hvordan man kritiserer de som bidrar i partiarbeidet på en konstruktiv måte og ikke går på person, eller snakker hverandre ned. Jeg opplever at man ved å snakke sammen, og helst ansikt til ansikt kan løse mange utfordringer.

Jeg håper også at Roald en gang i fremtiden finner veien tilbake til partiet, der han i alle tilfeller er hjertelig velkommen.

Ronny Skjæveland, leder Liberalistene

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer