Ukategorisert

Liten interesse for økologisk mat

Forbrukerne liker ikke økologisk mat og politikerne er skuffet.

En ny rapport fra Statens Landbruksforvaltning viser at interessen for økologisk mat er liten. Økologiske matvarer blir solgt som vanlige matvarer for i det hele tatt å bli kvitt produktene. Myndighetene har et mål om at 10 prosent av produksjonsarealene i Norge skal dyrkes økologisk i 2010, men så langt er kun 3,7 prosent av arealene dyrket økologisk

Statssekretær Leif-Helge Kongshaug i landbruksdepartementet uttaler til VG:
– Jeg mener dette er bekymringsfullt, faktisk er dette i grenseland for at jeg vil kalle meg skuffet. Og da er jeg skuffet over norske forbrukere som ikke etterspør økologisk mat slik at den kommer frem i butikkhyllene

Nok en gang oppfører forbrukerne seg ufint, altså. Men hva er egentlig Kongshaug så skuffet over? At vi ikke spiser økologisk mat eller at vi ikke gjør som han sier?

Uansett hva det er: En skuffet politiker er et klassisk forvarsel om nye påbud og forbud. Dette regner undertegnede med vil skje her også, så nyt din uøkologiske men sunne mat så lenge du kan.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
15 years ago

texas hold’em

The believer who has communicated with his god is not merely a man who sees new truths of which the unbeliever is ignorant: he is a man who is ‘stronger’. He feels within him more force, either to ens

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv