Ukategorisert

Ikke la deg lure!

Selgere fra Landsforbundet mot stoffmisbruk er svært ivrige for tiden, de stopper deg der du minst venter det. Da er det viktig å ikke la seg lure, Landsforbundet mot stoffmisbruk er en autoritær organisasjon som vil begrense din og min frihet og bør få minst mulig støtte.

Nok en gang har undertegnede blitt stoppet av pushende selgere fra Landsforbundet mot stoffmisbruk.

Åpningsspørsmålet var klassisk og ledende: «Hva syns du om de økende stoffproblemene i samfunnet?» Jeg svarte selvsagt at dette bekymrer meg lite, og at det staten først og fremst bør gjøre er å legalisere narkotika, da vil mange av problemene løse seg selv.

Etter litt undervisning om det liberale synet på narkotika virket det som om selgeren forsto at hun måtte legge om strategien. Hun fokuserte da på at Landsforbundet mot stoffmisbruk er en politisk nøytral organisasjon som bare vil hjelpe stoffmisbrukere som vil ut av «helvetet» med avvenning og støtte.

Dette høres jo bra ut, det er bare et problem: det er bare bullshit.

Landsforeningen mot stoffmisbruk er en autoritær organisasjon som er villig til å gjøre hva som helst i sitt korstog mot narkotika, her er noen sitater hentet fra deres hjemmeside:

– Narkotikaproblemet kan aldri bli et problem som kun berører den enkelte. Derfor må samfunnet sette grenser. Samfunnsinteressen er viktigere enn egeninteressen (Link)

– Legalisering av hasj – en hån mot samfunnet (Link)

– Legalisering av narkotika er ikke frihet (Link)

Med andre ord er det viktig å tenke seg nøye om før en støtter denne organisasjonen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer