Ukategorisert

Justisministeren må gå av

Justisminister Knut Storberget vurderer forbud mot kjøp av sex, fordi andre land har det. Han bør snarest få sparken slik at han kan bli erstattet med en person som kan tenke sjøl.

Det er ikke akkurat overraskende at regjeringen vurderer et forbud mot kjøp av sex. Det er som kjent god sosialistisk politikk å forby handlinger som folk flest ikke liker basert på religiøse verdier og normer.

Et forbud mot kjøp og salg av sex krenker menneskets rettigheter til å bestemme over sin egen kropp. Den eneste ekte humane og feministiske politikk når det gjelder kjøp og salg av sex er å la folk få bestemme selv.

At personer som Knut Storberget, som tror at de er sendt til jorden av gud for å bestemme over andre, likevel ønsker å straffe personer som ikke skader andre, er som forventet, og illustrerer bare forskjellen på liberalister og sosialister.

Det som sjokkerer meg er likevel argumentene til Storberget. Han hevder at han i utgangspunktet er mot kriminalisering av prostitusjon, ut fra en pragmatisk vurdering av situasjonen til de prostituterte, men at regjeringen nå vurderer å gå inn for kriminalisering. Han sier følgende til Aftenposten:

– Vi lever ikke i et vakuum, hvis alle landene rundt oss innfører forbud, er det naturlig at vi også går inn i den diskusjonen. Norge kan ikke stå igjen som en enslig øy, et fristed for salg av sex.

Knut, du tar feil. Norge kan stå alene. Dersom alle andre land hadde vært nazistiske, facistiske eller rasistiske, så kunne Norge fortsatt ha vært en oase av rettferdighet. Det eneste som kreves er at politikere som deg står i mot, at dere tenker sjøl. Det blir kanskje færre kanapeer og mindre champagne når du møter dine nordiske kolleger, men samtidig så kan du få den gode følelsen av at du faktisk står for noe bra, noe positivt, noe du kan være stolt av.

Dersom Knut Storberget virkelig mener at Norge må gjøre det andre land gjør så bør han øyeblikkelig bli fjernet fra sin stilling. Vi trenger politikere som kan tenke sjøl.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer