Ukategorisert

Hanna vil bli Norgesmester

Heldigvis er kulturminister Trond Giske Rosenborg-supporter.

Tenk deg en situasjon der politikerne ikke likte fotball, der politikerne mente fotball var skadelig for samfunnet. I et slikt scenario måtte Tippeligaen eller cupen blitt arrangert på et område som politikerne ikke kontrollerte, for eksempel internett. En absurd tanke, men dette er situasjonen for folkesporten poker som nå skal arrangere sitt Norgesmesterskap på internett.

Norges Pokerforbund fikk ikke tillatelse til å arrangere pokerturneringer. Dermed gjør pokerforbundet, spillselskap og liberalisten Hanna Nilsson det eneste rette. De tilpasser seg begrensningene, og kommer til å arrangere turneringer på internett. I perioden 18. til 25. oktober er det klart for Norgesmesterskap i online poker. Det skal kåres 7 offisielle norgesmestere i Online Poker 2007. Det har vært en lang prosess med å planlegge turneringen, en prosess som nærmer seg slutten. Prosessen startet allerede i februar, og har nå kommet så langt at det offisielle nettstedet er publisert.

Fotball, slik vi kjenner kampene fra stadionene, lar seg ikke spille via internett. Det gjør derimot poker, og mange spillere har lang internetterfaring. Derfor tør Liberaleren, flere måneder på forhånd, å spå at arrangementet blir en suksess. Kanskje blir liberalisten Hanna Nilsson, lederen av pokerforbundet, en av mestrene. Ingen ting hadde vært artigere. Liberaleren ønsker Nilsson og Norges Pokerforbund til lykke med arrangementet. Måtte de beste spillerne vinne!

Mest lest

Arrangementer