Ukategorisert

Hold deg til musikk

Katie Melua, hold deg til musikk!

–Om jeg var politiker, ville jeg ha innført en aldersgrense i musikkindustrien på 18 år, sier Katie Melua, ifølge NRK.no.

Sannsynligvis er ikke utspillet bokstavelig ment, ettersom det vil være umulig å håndheve en aldersgrense for menneskene i musikkindustrien. Det er også umulig å definere hva som er musikkindustri og hva som ikke er det. I Norge oppmuntres barn og ungdommer til å fremføre musikk gjennom kulturskoletilbudet som er et lovfestet tilbud, vedtatt av Stortinget.

Katie Melua er, etter skribentens smak, en fenomenal artist, men denne gangen lufter hun tanker som er totalitære. Hun går i samme gate som Roy Andersson, en regissør som skribent Bent Johan Mosfjell har kalt ond.

Tags:

Mest lest

Arrangementer