Ukategorisert

Politikere kjøper sex

Janni Winterbauer, leder for leder for prostituertes interesseorganisasjon og tidligere prostituert, hevder at norske stortingspolitikere har kjøpt sex i stor skala.

–Norske politikere har selvfølgelig kjøpt sex på lik linje med bakere og håndverkere. Sexkjøp har ingen sammenheng med hva du jobber med, sier hun, ifølge nettstedet til P4.

På spørsmål om hvordan hun vet at norske stortingspolitikere har kjøpt sex, er svaret at hun har ekspedert noen av de norske politikerne som har kjøpt seksuelle tjenester.

Medlemmene i Liberalerens redaksjon er ikke overrasket over utspillet til Janni Winterbauer. Vi vet at politikere er som folk flest, med de fordeler og ulemper det medfører. Det betyr at en del politikere har inngått frivillige avtaler om seksuelle tjenester.

Regjeringen har foreslått et forbud mot kjøp av sex. Sverige har en lignende lov, en lov til ingen nytte. Sentrale politikere som ønsker loven velkommen, bør ikke bli tatt med buksene nede. Skjer det vil helt sikkert Liberaleren og andre medier få gode oppslag.

Comments are closed.

Mest lest

Fra arkivet

 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
  Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.
 • Legaliser aktiv dødshjelp!Legaliser aktiv dødshjelp!
  Å kunne bestemme over eget liv, betyr også å kunne bestemme å avslutte det når det passer en.
 • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
  Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.
 • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
  Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
 • Norske tilstanderNorske tilstander
  På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.