Ukategorisert

Politikere kjøper sex

Janni Winterbauer, leder for leder for prostituertes interesseorganisasjon og tidligere prostituert, hevder at norske stortingspolitikere har kjøpt sex i stor skala.

–Norske politikere har selvfølgelig kjøpt sex på lik linje med bakere og håndverkere. Sexkjøp har ingen sammenheng med hva du jobber med, sier hun, ifølge nettstedet til P4.

På spørsmål om hvordan hun vet at norske stortingspolitikere har kjøpt sex, er svaret at hun har ekspedert noen av de norske politikerne som har kjøpt seksuelle tjenester.

Medlemmene i Liberalerens redaksjon er ikke overrasket over utspillet til Janni Winterbauer. Vi vet at politikere er som folk flest, med de fordeler og ulemper det medfører. Det betyr at en del politikere har inngått frivillige avtaler om seksuelle tjenester.

Regjeringen har foreslått et forbud mot kjøp av sex. Sverige har en lignende lov, en lov til ingen nytte. Sentrale politikere som ønsker loven velkommen, bør ikke bli tatt med buksene nede. Skjer det vil helt sikkert Liberaleren og andre medier få gode oppslag.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer