Ukategorisert

Unge Venstre vil tømme verktøykassa

Liberaleren satte pris på resolusjonen Tøm verktøykassa som Runar B. Mæland og Erlend Sand fremmet i forkant av årets landsmøte.

Resolusjonsforslaget ble ikke like godt mottatt i hele Venstre-familien. Sekretariatsleder Atle Hagtun mente forslaget var for blått og unyansert. Hagtun vant faktisk frem, ettersom resolusjonen ikke ble realitetsbehandlet på landsmøtet.

Nå mener landsstyret i Unge Venstre at det er på tide å tømme verktøykassa. Landsstyret har vedtatt forslaget som Runar B. Mæland og Erlend Sand fremmet tidligere i år. Riktig nok er den opprinnelige resolusjonen endret i landsstyrevedtaket, men hovedlinjen ligger fast. Unge Venstre mener at det er på høy tid at den såkalte næringspolitiske verktøykassa tømmes. Direkte og indirekte subsidiering må avvikles, krav om kjønnskvotering i selskapsstyrene må avskaffes, og staten må selge seg ned på Oslo børs.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Vil du bli diktator?Vil du bli diktator?
    Historiker Frank Dikötter har skrevet en interessant bok med åtte kortbiografier om diktatorer.
  • En merkelig politisk skikkelseEn merkelig politisk skikkelse
    Biografien om Reiulf Steen er svært lærerik hvis du vil lære politisk historie.
  • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
    Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.