Ukategorisert

Nei til EUs datalagringsdirektiv

Liberaleren støtter underskriftskampanjen mot EUs datalagringsdirektiv. Vi gjør det på en dag der vi allerede har publisert at Norge har dårlig personvern.

Noen oppslag i media beskrev at hver og en av oss ble fulgt fra 1. januar. Liberaleren videreformidlet en melding fra Dagensit.no. Mange av opplysningene i den eksterne artikkelen stemmer, men ikke alt. Direktivet er ikke innført og borgerne har fortsatt tid til å gi et klart og tydelig signal til politikerne. Si nei til EUs datalagringsdirektiv.

Det er bloggen Vox Populi, Knut Johannessen, som har startet oppropet. Vi håper han klarer å samle inn mange tusen underskrifter.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nei til FN (og EU)
Nei til FN (og EU)
14 years ago

Vil bare melde om min kommentar på https://www.liberaleren.no/2008/01/04/stem-pa-presidentkandidat-pa-vg-nett/#comment-8259. Er det for øvrig noen som tror at vi har større mulighet til å stoppe innføringen av dette direktivet i vår egen nasjonalstat dersom vi melder oss inn i EU, enn ved å legge ned veto innenfor rammen av EØS-avtalen? Hvordan kan man si dette, i lys av at ingen andre EU-land (så vidt undertegnede vet) har klart å stoppe dette fra å bli innført enten allerede eller om få år? Jeg har registrert at det antagelig er en majoritet av personer på høyresiden og ja-folk som protesterer mot dette direktivet, mens… Read more »

Nei til FN
Nei til FN
14 years ago

Merkelig at kommentaren ikke synes på den aktuelle siden… Jeg skal forsøke å publisere den igjen som kommentar til den nyeste artikkelen på Liberaleren, så vil sikkert flere lese den også.

Fra arkivet