Notiser

Venstre vil ha mer fokus på personvern

Sjokkerende, sier Venstres Trine Skei Grande og viser til rapporten The Privacy and Human Rights Report for 2007 som Liberaleren allerede har omtalt. Les hvordan Venstres nestleder slakter regjeringens personvernpolitikk på nettstedet til Venstre.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Norske tilstanderNorske tilstander
    På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.
  • En flyktning til besvær?En flyktning til besvær?
    Finnes det markedsløsninger for å løse flyktningskrisen?
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.