Ukategorisert

Ballo svarer om direktivet

Olav Gunnar Ballo, medlem av Justiskomiteen, har svart på forespørselen som ble sendt angående EUs datalagringsdirektiv.

Skribenten gjorde som redaktøren i Liberaleren. Jeg sendte brev til stortingsrepresentantene fra Finnmark, og jeg har bedt representantene bidra til at EUs datalagringsdirektiv ikke blir en del av norsk lov. Jeg brukte den samme teksten som redaktør Pleym Christensen brukte ovenfor representantene i Akershus.

Olav Gunnar Ballo, SV, har svart på henvendelsen, og jeg er svært fornøyd med svaret fra Ballo.

–Enig! Dette skal vi stå sammen om, skrev Olav Gunnar Ballo i e-posten.

Jeg har ikke fulgt opp med tilleggsspørsmål. Ballo er helt på linje med oss som er motstandere av datalagringsdirektivet. For øvrig var det deilig å få et kort og presist svar fra en politiker.

Støtt kampanjen mot datalagringsdirektivet du også!

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OutOfTheBox
14 years ago

Bra initiativ! Men hvorfor bare til representanter fra Finnmark? De er jo så få?

OutOfTheBox

Per
Per
14 years ago

Selv om jeg står milevidt fra SV synes jeg Ballo har vist seg å ha fornuftige standpunkter også mange ganger tidligere. Enig i at det var veldig forfriskende at du fikk et så kort og konkret svar fra en politiker!

Aase Marthe
Aase Marthe
14 years ago

Skremmende å vite når med tanke på datalagringsdirektivet:
http://www.idg.no/computerworld/article86405.ece

trackback
14 years ago

[…] Akershus. Fra Akershus har Dagfinn Sundsbø, Sonja Sjøli og André Oktay Dahl svart. Fra Finnmark har Olav Gunnar Ballo svart. Redaksjonen tar gjerne imot eksempler på svar fra enkeltrepresentanter,partigrupper eller […]

Fra arkivet