Ukategorisert

Fornyet kraft for en ny narkotikapolitikk

Liberalerens redaktør gikk MarihuanaMarsjen 2008. Etter marsjen kom han med råd til arrangøren om hvordan arrangementet kan forbedres. Rådene blir tatt til etterretning i flere av byene som arrangerer marsjen.

Lørdag 3. mai arrangerte NORMAL MarihuanaMarsjen 2008. Marsjen gikk av stabelen i flere store byer i Norge. Per Aage Pleym Christensen gikk marsjen i Oslo. Etter arrangementet skrev han en artikkel på Liberaleren, en artikkel som også var rådgivende i forhold til neste års arrangement.

Liberalerens redaksjon har mottatt e-poster og kommentarer de siste dagene fra personer som er med på å arrangere MarihuanaMarsjen. Flere tar selvkritikk, og de aller fleste lover å fornye opplegget rundt arrangementet i 2009. I Trondheim var årets marsj lite vellykket, men forklaringen er god og opplegget vil forbedres neste år.

NORMAL, Norsk Organisasjon for Reform av Marihuanalovgivningen, er Norges største ruspolitiske organisasjon for legalisering av cannabis.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marius
Marius
14 years ago

Bra.

Det er viktig å gjøre saken presentabel for de som har fordommer mot cannabis fordi de ikke er godt nok informerte.

Ikke at det er noe galt med den fargerike delen av miljøet, men man må ikke fremstå på en måte som får motstanderne til å kunne bruke det som et argument for at de «har rett». Derfor trengs det mer seriøsitet og bedre organisering. Man må ikke fremstå som marginale – uten at det trenger å være gørr kjedelig av den grunn.

Fra arkivet