Notiser

Detaljregulering

Miljøverndepartementet godtar reguleringsplan for Mo industripark vest, under forutsetning av at andelen detaljhandel begrenses til maksimum 3000 m2 bruksareal. Hurra for at det fortsatt er mulig å bygge kjøpesenter i dette landet. Høye, fortvilte hyl for at regjeringen begrenser bruksarealet. Les pressemeldingen fra Miljødepartementet. Dagens regjering strammer inn kjøpesenterpolitikken.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
    Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
  • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
    Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
  • KommunazismenKommunazismen
    Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.