Ukategorisert

Forbud mot politikk?

Dersom Lotteri- og stiftelsestilsynet reagerer på at Manglerud Star bruker reklamemerke for Ansvarligspill.org på draktene, må det også komme en reaksjon mot nettstedet til klubben.

På fotballklubbens nettsted er det en knapp med link for Ansvarligspill.org. Er det ulovlig med en type reklame på et draktsett, vil den samme reklamen være ulovlig på internett. Er reklamen ulovlig på internett, kan det få uante konsekvenser. Ansvarligspill.org er ikke et spilleselskap, men en kampanje som arbeider for en ny spillpolitikk. Kampanjen gir også, etter eget utsagn, faktabasert informasjon til alle som ønsker mer kunnskap om den norske spillbransjen. Kampanjen arbeider altså med politiske spørsmål og informasjon. Staten tillatter reklame for de politiske partiene på internett, i aviser og på radio. Ansvarligspill.org bør behandles på samme måte som Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet. Hvis Lotteri- og stiftelsestilsynet slår ned på reklameknappen, er det en direkte trussel mot demokratiet og meningsutvekslinger. Ønsker vi et slik samfunn? Nei, nei og atter nei!

Les også: Et dyrt draktsett.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kjetil
Kjetil
13 years ago

Dette er jo det glade vanvidd. Får meg til å tenke på da det var masse skriverier og tullball om hansa.no-logoene som både Lillestrøm og Brann hadde på draktene. Et eller annet direktorat mente visstnok at dette var ølreklame, og så glatt bort fra at Hansa også produserer mineralvann.

Veien til helvete er som kjent brolagt med gode forsetter. Vi er på full fart mot et mer og mer gjennomregulert og totalitært samfunn, dessverre. Du kan jo snart ikke stikke hodet ut av vinduet uten å måtte fylle ut en drøss med papirer og skjemaer.

trackback
13 years ago

2 joker pokerspiel…

roaring odium expressive?…

Fra arkivet