Ukategorisert

Myndighetene kom med en reaksjon

Reaksjonen var ventet, men vedtaket ser likevel grusomt ut for oss som setter pris på ytringsfriheten.

Liberaleren har skrevet om draktene og nettstedet til Manglerud Star. Fotballklubben driver reklame for Ansvarligspill.org. Lotteri- og stiftelsestilsynet mener reklamen er ulovlig, ettersom selskapene som driver AnsvarligSpill ikke har konsesjon i Norge. Tilsynet vil ha reklamemerkene fjernet. Hvis ikke det skjer, kan fotballklubben få en tvangsmulkt på 250 000 kroner.

Signalene fra fotballklubben tyder på at Manglerud Star ikke vil bøye seg for vedtaket i Lotteri- og stiftelsestilsynet. Dermed kan det bli en utrolig interessant kamp i rettsapparatet, en kamp Liberaleren håper Manglerud Star vinner.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer