Ukategorisert

Visepresidentvalget på oddsen

For første gang er det nå mulig for norske oddsspillere å vedde på hvem Obama og McCain vil velge som visepresidentkandidat.

Ifølge Betsson.com, er det Joseph Biden og Mitt Romney som ligger best an. Hillary Clinton har derimot Betsson liten tro på. Skulle Obama velge talkshowvertene, Oprah Winfrey eller David Lettermann, er det store penger å tjene.

–Vi tror Obama vil velge en kandidat med lang erfaring og solid sikkerhetspolitisk bakgrunn, mens McCain vil vektlegge ungdommelighet og økonomisk kompetanse, sier leder i Betsson Norge, Hans Martin Nakkim til Liberaleren.

Veddemålet om visepresidentvalget er i gang. Hvis regjeringen får bestemme, vil det bli ulovlig å sette penger på hvem som blir kandidater ved ulike valg hos selskap som ikke har konsesjon for spill i Norge.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer