Ukategorisert

Visepresidentvalget på oddsen

For første gang er det nå mulig for norske oddsspillere å vedde på hvem Obama og McCain vil velge som visepresidentkandidat.

Ifølge Betsson.com, er det Joseph Biden og Mitt Romney som ligger best an. Hillary Clinton har derimot Betsson liten tro på. Skulle Obama velge talkshowvertene, Oprah Winfrey eller David Lettermann, er det store penger å tjene.

–Vi tror Obama vil velge en kandidat med lang erfaring og solid sikkerhetspolitisk bakgrunn, mens McCain vil vektlegge ungdommelighet og økonomisk kompetanse, sier leder i Betsson Norge, Hans Martin Nakkim til Liberaleren.

Veddemålet om visepresidentvalget er i gang. Hvis regjeringen får bestemme, vil det bli ulovlig å sette penger på hvem som blir kandidater ved ulike valg hos selskap som ikke har konsesjon for spill i Norge.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bigboyen
Bigboyen
13 years ago

Betsson bør generelt ikke brukes som eksempel for de som ønsker frislipp i spilleindustrien. Betsson kaster i langt større grad enn konkurrentene ut kunder som ved flaks eller dyktighet har vunnet hos de. Så de er et typisk eksempel på den gangsterindustrien som enkelte skremmer med. Jeg tror spilleindustrien selv tjener på at det settes fokus på at de driver på en rettferdig måte. Det blir vanskelig for de å vinne frem for en mer liberal spillepolitikk når tapende kunder kan få spille bort hundrevis av tusen, mens kunder som har vunnet noen få tusen får beskjed om å forlate… Read more »

Hans Martin Nakkim
Hans Martin Nakkim
13 years ago

Hei Bigboyen, Påstanden din er meget alvorlig, og at du fremsetter den uten noen som helst form for dokumentasjon, gjør det ikke bedre. Om man skal bruke nordens største oddsforum (www.oddsnet.com) som indikator, så nevnes vi meget sjelden i sammenheng med limits. Det er direkte feil å påstå at vi kaster ut kunder, vi har ikke stengt en eneste konto hos oss fordi en spiller har vunnet eller hatt flaks, og det kommer vi neppe til å gjøre noen gang i fremtiden heller. Det skulle da bare mangle. Men, vi opererer med begrensninger for hvor mye vi kan tape på… Read more »

Bigboyen
Bigboyen
13 years ago

Jeg skal ikke ta noe lengere debatt med en ansatt i Betsson, jeg tviler nok på at det vil komme noen form for kritikk mot sin arbeidsgiver (og slik bør det være, man skal være lojal mot de som kjøper arbeidskraften). Men det er klart at om et spilleselskap skal bli tatt seriøs så bør de ikke ha individuelle grenser. Det bør i tilfelle være pga syndikatspill eller mer alvorlig kriminell virksomhet. Men at det skal være individuelle grenser etter om det er en tapende eller vinnende spiller er uetisk. Derfor er det viktig bransjen blir liberalisert slik at kundene… Read more »

Hans Martin Nakkim
Hans Martin Nakkim
13 years ago

Hei igjen,

Først: Du verden så flinke vi var til å plukke ut rett favoritt 🙂

Dernest: Jeg jobber med markedsføring, og er dønn avhengig av din og mange andres feedback. Dersom det var så ille som du beskriver, ville jeg stått bak budskapet ditt rent generelt (som spiller selv), men dessverre kjenner jeg ikke igjen vår praksis i din beskrivelse.

Men, om man løfter dette til en mer prinsipiell diskusjon, mener du heller ikke at banker, bilforretninger og forsikringsselskaper skal ha kontroll over hvem de vil ha som kunder?

Hilsen
Hans Martin

Fra arkivet