Ukategorisert

Driften fortsetter!

–Vi har en EU-lisens som vi forholder oss til, sier Hans Martin Nakkin til Liberaleren, etter at regjeringen har vedtatt et lovforslag som skal gjøre det ulovlig å foreta betalingstransaksjoner til spillselskap som ikke har fått konsesjon hos den norske stat.

Hans Martin Nakkin er leder av Betsson Norge.

Dagens lovforslag fra regjeringen har irritert Liberaleren. Formelt ble Odelstingsproposisjonen vedtatt i dag, men holdningen til Trond Giske har vært velkjent. Regjeringen vil begrense borgernes muligheter til å bruke egne penger. Det er også ille at forbudet ikke vil fungere. Alle som bruker internett til spill, vil finne nye alternativ for de bankene som mange av oss har et kundeforhold til i dag.

Metodene finnes
Liberaleren snakket med Hans Martin Nakkin i dag. Han var ikke bekymret for forslaget, kun litt oppgitt fordi han mener politikerne prøver å regulere noe som ikke lar seg regulere gjennom politiske vedtak.

–Det finnes allerede metoder for betalingsformidling. I tillegg vil det bli utviklet nye løsninger. Det blir spill på internett også i fremtiden, sier Nakkin.

Betsson-sjefen minner om at store selskap i USA har fått økning i omsetningen etter at politikerne vedtok omtrent det samme som den norske regjeringen ønsker i Norge.

–Lovforbudet i USA har vært gunstig for en del selskap. De to siste årene har vært gode for en del store, seriøse aktører, sier Hans Martin Nakkin.

Hva blir det neste, når Trond Giske og regjeringen skjønner at dette virkemidlet ble mislykket? Blokkere internettsider?

Kultur- og kirkedepartementet har sendt ut en pressemelding om saken.

Tags:

Mest lest

Arrangementer