Ukategorisert

Før høsten – oppsummert

Intervjuserien «Før høsten» er nå avsluttet. Både lesertall og respons har vært bra, og det har vært interessante personer som har stilt opp og besvart Liberalerens spørsmål.


Her finner du de som ble intervjuet:

Jan Arild Snoen Vampus Jarle Petterson Henrik Asheim Frank Rossavik Hårek Hansen Martine Aurdal Ove Vanebo Karen Pinholt Vox Populi Christopher Rødsten Kristin Clemet Lars-Henrik Michelsen Hege Storhaug Torbjørn Røe Isaksen Bent Johan Mosfjell Anne Solsvik Dag Ekelberg Siv Jensen Hjorten Vegard Martinsen Trine Skei Grande Hanne Blåfjelldal Jan Mesicek Jan Simonsen Trine Eilertsen Arild Knutsen Vebjørn Selbekk John Christian Elden Klaus Jakobsen Andreas Hompland Jon Henrik Gilhuus Marie Simonsen Drude Beer Øystein Sørensen Mimir Kristjansson Christian Vennerød Hans Olav Lahlum Guro Fjellanger Mihoe.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
nessie
nessie
13 years ago

Takk for en leseverdig serie, det har vært veldig morsomt å se kjente og ukjente få muligheten til å svare, uten å bli redigert. Såvidt jeg ser har ikke Pleym selv svart på spørsmålene, det kunne vært interessant.

- O.
13 years ago

16-10-5-4.

Ser at det er hele 16 som vurderer Dagfinn Høybråten som minst sannsynlig statsminister, mens bare ti vurderer Sponis som mest sannsynlig. Men så skal man jo også merke seg at det har blitt intervjuet fem V-folk og 0 KrF-ere, vet ikke om det har relevans. Ellers interessant å se at to av de mest systemlojale H-politikerne utgjør halvparten av de som vurderer Erna som den minst sannsynlige statsministerkandidaten…

Fra arkivet