Magasin

Før høsten – oppsummert

Intervjuserien «Før høsten» er nå avsluttet. Både lesertall og respons har vært bra, og det har vært interessante personer som har stilt opp og besvart Liberalerens spørsmål.


Her finner du de som ble intervjuet:

Jan Arild Snoen Vampus Jarle Petterson Henrik Asheim Frank Rossavik Hårek Hansen Martine Aurdal Ove Vanebo Karen Pinholt Vox Populi Christopher Rødsten Kristin Clemet Lars-Henrik Michelsen Hege Storhaug Torbjørn Røe Isaksen Bent Johan Mosfjell Anne Solsvik Dag Ekelberg Siv Jensen Hjorten Vegard Martinsen Trine Skei Grande Hanne Blåfjelldal Jan Mesicek Jan Simonsen Trine Eilertsen Arild Knutsen Vebjørn Selbekk John Christian Elden Klaus Jakobsen Andreas Hompland Jon Henrik Gilhuus Marie Simonsen Drude Beer Øystein Sørensen Mimir Kristjansson Christian Vennerød Hans Olav Lahlum Guro Fjellanger Mihoe.

Mest lest

Arrangementer