Ukategorisert

Unge Høyre med aksjonsgruppe på Facebook

–Si nei til regjeringens overvåking. Bli medlem i Facebook-gruppen, er oppfordringen fra Henrik Asheim som er leder i Unge Høyre.

Regjeringen vil at skoleelever skal svare på personlige spørsmål om egen helse, seksuell legning, etnisk bakgrunn og religiøs oppfatning.

–Regjeringen går over en grense. Dette er ikke noe voksne arbeidstakere ville funnet seg i, og det er heller ikke noe norske elever skal finne seg i. Det er ingen aldersgrense på personvern. Det får være grenser på hva denne regjeringen mener de kan bestemme, sier Henrik Asheim til Ungehoyre.no.

Moderpartiet Høyre kaller tanken skremmende. Liberaleren har allerede omtalt at Bent Høie mener vår historie har lært oss at registre over hvem som tilhører de ulike trosretningene ikke bør oppbevares i statlige registre.

Meld deg inn i Facebook-gruppen!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer