Ukategorisert

Erna Solberg er favoritt hos Betsson

Mange norske politikere misliker spillselskap som pesten, men veddemål om norsk politikk engasjerer deler av miljøet på Stortinget.

Det er Høyre som jubler for at Betsson.com har Erna Solberg som favoritt til å bli statsminister etter valget i 2009. Som en god nummer to ligger Jens Stoltenberg, mens Siv Jensen innehar tredjeplassen hos Betsson.

Hvis dagens regjering får igjennom sitt forslag, og det kommer dessverre til å skje, vil det bli ulovlig å sette penger på slike veddemål. Heldigvis vil det bli etablert flere nye alternativ som sørger for at norske velgere ikke trenger å bruke en bank for å sette penger på Erna Solberg, Siv Jensen eller noen av de andre statsministerkandidatene.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer