Ukategorisert

Dama tjener fortsatt penger

Liberaleren snakket med “Randi” den dagen da Odelstinget vedtok å kriminalisere kjøp av sex. Hun var ikke bekymret for forbudet som ble innført 1. januar 2009.

–Vedtaket får ingen konsekvenser for meg eller mine partnere. Jeg får besøk av faste personer. Jeg jobber ikke for bakmenn og ingen kommer til å kunne bevise at jeg får penger fra dem som besøker meg, sa ”Randi” til Liberaleren 20. november 2008.

Har faste partnere
”Randi” har vært på juleferie, og kom tilbake til Norge 2. januar. Da var forbudet på plass. Liberaleren var spent på om forbudslinjen hadde negative konsekvenser for henne og partnerne hun får besøk av.

–Nei. Jeg har faste partnere og har møtt flere av dem allerede. Jeg regner med å tjene mellom 50 000 og 60 000 hver måned på mine dater, sier ”Randi”.

Hvordan skal du organisere dette nå?

–På samme måte som før. Jeg har egen leilighet, og møter menn tre til fire ganger i uken. Hver mann tilbringer kvelden sammen med meg og jeg får 4 000 kroner hos mannen, sier ”Randi”, som ikke virker bekymret for forbudet da skribenten snakket med henne på telefon natt til onsdag.

Hadde du besøk tirsdag kveld?

–Ja, svarer ”Randi”.

15 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Dette er en interessant artikkel. Den viser at forbudet ikke har virkning. Likevel bør dere være forsiktige med å skrive sånne ting. Dette fordi artikler som denne kan føre til at politiet, i mangel av noe bedre å foreta seg – som å etterforske drapssaker, for eksempel – fatter større interesse for luksuseskortene. Det er fullt mulig for en politispion å skaffe seg rede på hvor disse jentene opererer fra – ved å ringe dem, gi seg ut for å være kunde, skaffe rede på adressen og så bryte avtalen. Dernest kan onkel politi stille seg utenfor oppgangen og knipe… Read more »

trackback
13 years ago

[…] Dama tjener fortsatt penger | 7. januar 2009 […]

bigboyen
bigboyen
13 years ago

Nå tviler jeg på at vi får mange dommer pga sexkjøp, rett og slett at for de fleste menn så vil påkjenningen av å måtte gå igjennom en rettsak være så stor at de ikke tar fighten. Men det er klart at det her er veldig vanskelige saker for påtalemyndighetene å bevise, og det må jo være opp til retten å avgjøre hvor sterke bevis som skal til. Jeg tror ikke vi får se saker med norske prostituerte som holder på for seg selv hjemmefra, rett og slett fordi det blir for vanskelig for påtalemyndighetene og politiet. De vil nok… Read more »

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Jeg tror Bigboyen har rett i sine vurderinger. Jeg jobber i påtalemyndigheten selv, og vet litt om hvor mye som faktisk skal til for at tiltale blir tatt ut. La oss nå si at politiet tar en fyr in flagranti i en leilighet sammen med en norsk prostituert. Dersom både hun og han nekter for at noe vederlag er ytet, vil det så å si være umulig for påtalemyndigheten å bevise at de begge lyver. Men jeg tror også at det er de utenlandske og norske gateprostituerte som fokus vil bli rettet mot. I en mindre lokelavis var det forleden… Read more »

Spenol
Spenol
13 years ago

Men er det Vampus dere omtaler som «Rita»?

Spenol
Spenol
13 years ago

OK, Bjørn Magne, da var det avklart. Takk.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Spenol bør først lære seg å lese. Dernest bør han ta en kikk på straffelovens §§ 248 og 249.

K-dawg
K-dawg
13 years ago

Er det ikke litt flaut å kalle dette intervju? Ser mer ut som en sms-utveksling eller noe slikt drit.

Liberaleren bør ta seg i skinnet og gjøre det journalistiske arbeidet ordentlig.

Nora
Nora
13 years ago

Jeg synes det er fornøyelig å registrere at det er flest menn som argumenterer for ‘kvinnens rett til å bestemme over egen kropp’ i forhold til prostitusjon. Dere høres indignerte ut på kvinnens vegne? Flott. Vi trenger flere menn som omsorgsfullt står opp for å beskytte kvinner og deres rett. Eller er det kanskje ikke akkurat det dere argumenterer for….?

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Det Nora synes er fornøyelig synes jeg er tragisk. For å snu hennes ytring på hodet: «Det er synd at det ikke er fler kvinner som står opp for kvinnens rett til å bestemme over egen kropp. Eller er det kanskje det de ikke gjør?» Er det kanskje heller slik at våre såkalte feminister er mer opptatt av å forby alt de ikke forstår seg på eller liker (da må de jo forby alt bortsett fra Beat for Beat). Jeg mener fortsatt at dette handler om den enkeltes rett til å handle som man vil, hvis handlingen ikke skader andres… Read more »

Nora
Nora
13 years ago

Hva mener du med ‘såkalte feminister’?
Forstår du deg på den prostituerte og hennes eller hans psyke?
Har du vært i deres sko og vet hvordan det er å selge sin ‘eiendomsrett’? Sitt innerste sitt helligste. Har du mål på hvor mye nød, savn, elendighet og noen ganger tvang som ligger bak?

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Prostituerte kan deles inn i to kategorier: 1 De som av nød, tvang eller begge deler selger sin kropp. Når det gjelder de som tvinges, finnes det allerede idag straffebestemmelser som brukes mot de som tvinger dem. Disse bestemmelsene bør brukes i langt større grad enn nå. Folk som tvinger andre til å selge sex (eller betale skatt eller ha røykfrie restauranter eller avtjene verneplikt) er eiendomskrenkere hvis opptreden må straffes hardt. Dessverre har vi idag bare straffebestemmelser mot de som tvinger andre til å selge sex, mens de som tvinger andre til å betale skatt eller avtjene verneplikt, ikke… Read more »

Nora
Nora
13 years ago

Hei og takk for sist. Har ikke vært her på en stund…. Interesant at du tar inn literatur og musikk! Synes du, Eivind – liberalist, har interesante og gjennomtenkte synspunkter. Men du tenker litt teknisk, litt uten å ta med den menneskelige siden – sånn man tenker før man selv har stått i et av livets store dilemma og må velge imot sin overbevisning. Og for å bruke literaturen kan jeg kanskje referere til Brand. Han var også fastlåst i den store ideen han hadde. Ideen var større enn mennesket selv. Jeg er verken en ‘såkalt feminist’ eller sosialist. Men… Read more »

Fra arkivet