Ukategorisert

Dama tjener fortsatt penger

Liberaleren snakket med “Randi” den dagen da Odelstinget vedtok å kriminalisere kjøp av sex. Hun var ikke bekymret for forbudet som ble innført 1. januar 2009.

–Vedtaket får ingen konsekvenser for meg eller mine partnere. Jeg får besøk av faste personer. Jeg jobber ikke for bakmenn og ingen kommer til å kunne bevise at jeg får penger fra dem som besøker meg, sa ”Randi” til Liberaleren 20. november 2008.

Har faste partnere
”Randi” har vært på juleferie, og kom tilbake til Norge 2. januar. Da var forbudet på plass. Liberaleren var spent på om forbudslinjen hadde negative konsekvenser for henne og partnerne hun får besøk av.

–Nei. Jeg har faste partnere og har møtt flere av dem allerede. Jeg regner med å tjene mellom 50 000 og 60 000 hver måned på mine dater, sier ”Randi”.

Hvordan skal du organisere dette nå?

–På samme måte som før. Jeg har egen leilighet, og møter menn tre til fire ganger i uken. Hver mann tilbringer kvelden sammen med meg og jeg får 4 000 kroner hos mannen, sier ”Randi”, som ikke virker bekymret for forbudet da skribenten snakket med henne på telefon natt til onsdag.

Hadde du besøk tirsdag kveld?

–Ja, svarer ”Randi”.

Mest lest

Arrangementer