Diverse, Magasin

Boye på TV

Søndag kveld var det et hyggelig innslag på Dagsrevyen, NRK1. Nattforbudet på mat i Lillestrøm sentrum ble oppsummert, og konklusjonen er at forbudet er en fiasko.

I mai vedtok kommunestyret i Skedsmo at det ikke lenger skal være lov å selge mat i Lillestrøm sentrum etter klokken 02:00. Kun Venstres to representanter stemte imot forbudet. Flertallet lyttet til politiet som kom med et klart råd om å forby matsalg.

Da saken ble behandlet i kommunestyret, konkluderte Venstres Boye Bjerkholt at tiltaket var overilt, meningsløst og totalt uegnet til å stoppe utelivsbråket i Lillestrøm. I dag kunne den unge Venstre-politikeren stå frem på Dagsrevyen. Han kunne gjenta de samme ordene han brukte da kommunestyret gjorde vedtaket.

Det har ikke blitt mindre bråk i Lillestrøm sentrum om natten, og store deler av dagsrevyinnslaget var farget av at forbud og overformynderi ikke virker spesielt godt.

Det var godt å se Boye på TV, og det er flott å registrere at forbud ikke virker. På dette området kommer politiet med dårlige råd til politikerne.

Mest lest

Arrangementer